Onze service

Uw complete lift oplossing

Dag in dag uit zijn wij bezig met onze passie om alle liften perfect te installeren en te onderhouden. Doordat wij al jarenlang in dit vak zitten gaan wij iedere uitdaging te lijf en vinden voor al uw lift-technische vragen een passende oplossing! Stel ook vooral uw vragen. Wij kunnen u vertellen of u uw liften moet renoveren of nieuwe liften de meest duurzame oplossing zijn. De wens van u als klant staat altijd centraal. Samen zorgen wij dat uw lift nooit stil staat.

Lift installatie

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in alles rondom liften. Alle vaktechnische kennis en wensen brengen we bij elkaar en zetten zo de mooiste projecten weg.

Materiaal

Bij een lift van Imtos kiest u het materiaal uit wat het beste past bij uw bedrijf. Kiest u voor een warme hout look of juist een strak RVS model?

Nieuwe liften

Bij Imtos kunt u terecht voor alle soorten liften. Wij kunnen aan de de hand van uw wensen alles op maat leveren, waarbij niets onmogelijk is. Denk hierbij aan: personenliften, brandweerliften, beddenliften, tractie liften, hydraulische liften, noem maar op.

Lift onderdelen

Imtos kan op zeer korte termijn nieuwe liften en onderdelen leveren. Staat uw lift stil door een defect onderdeel. Schakel ons in om zo snel mogelijk tot de beste oplossing te komen.